Jídelníček na červen 2019

Den Datum Polévka Hlavní jídlo
Pondělí 3. 6. frankfurtská (1,9) hovězí na žampionech, těstoviny (1,7)
Úterý 4. 6. vločková (1) vepřový řízek, brambor, zeleninová obloha (1,3,7)
Středa  5. 6. miliónová () plněný bramborový knedlík, zelí (1,3,7)
Čtvrtek 6. 6. s pohankou (1,3) svíčková, hovězí maso, knedlík (1,3)
Pátek 7. 6. zelninová (1,3,9) karbanátek, bramborová kaše, okurkový salát (1,3,7)
       
Pondělí 10. 6. písmenková (1,9) vepřová plec v mrkvi, brambor, zeleninová obloha (1,7)
Úterý 11. 6. brokolicová (1,9) boloňské špagety, sýr (1,3,7)
Středa  12. 6. ploutvičková (1,3,9) brusinková omáčka, hovězí maso, špaldový knedlík (1,3)
Čtvrtek 13. 6. gulášová (1) bramborové šišky se strouhankou (4,7)
Pátek 14. 6. pražská (1,9) smažené fille, brambrovoá kaše, zeleninový slaát (1,3)
       
Pondělí 17. 6. fazolová (1,3,7) debrecínský guláš, brambor (1,3)
Úterý 18. 6. braborová (1) čočka, vejce, kyselá okurka (1,9)
Středa  19. 6. písmenková (1) sýrová omáčka, kuřecí maso, penne (1,3,7)
Čtvrtek 20. 6. mrkvová (1,4,9) ovocné knedlíky s tvarohem (1,3,7)
Pátek 21. 6. s kuskusem (1) zbojnický skřivan, rýže (1,3,7)
       
Pondělí 24. 6. pusinková (1,3,9) moravský vrabec, bramborový knedlík, zelí (1,7)
Úterý 25. 6. drůbková (1,9) kuře na paprice, těstoviny (1)
Středa 26. 6. česneková (1) zapečený květák, brambor, ledový salát (1)
Čtvrtek 27. 6. kapustová (1) hovězí na slanině, rýže (1,3,7)
Pátek 28. 6. nudličková (1,3,9) vepřový plátek v těstíčku, brambrová kaše, rajčatový salát (1,10)

 

Alergeny sledované ve školní jídelně ZŠ a MŠ Brandýsek

  • 1. Obiloviny obsahující lepek (pšenice, žito, ječmen, oves, špalda)
  • 2. Korýši a výrobky z nich
  • 3. Vejce a výrobky z nich
  • 4. Ryby a výrobky z nich
  • 5. Jádra podzemnice olejné a výrobky z ní
  • 6. Sójové boby a výrobky z nich
  • 7. Mléko a výrobky z něj
  • 8. Skořápkové plody (mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu, pistácie, para ořechy, pekanové ořechy) a výrobky z nich
  • 9. Celer a výrobky z něj
  • 10. Hořčice a výrobky z ní
  • 11. Sezamová semena a výrobky z nich
  • 12. Oxid siřičitý (užívaný jako antioxidant a konzervační činidlo např. suché ovoce, víno, zpracované brambory)
  • 13. Lupina (luštěnina rodu Fabacea) a výrobky z ní
  • 14. Měkkýši a výrobky z nich

Čísla alergenů, které mohou být obsaženy v pokrmech uvařených ve ŠJ Brandýsek, budou uvedeny na jídelníčku

 

Důležité informace o stravování ve školních jídelnách

Informace o stravování naleznete ve formátu pdf zde: prosím klikněte na tento odkaz 

 

Stravné
Od 1.3.2013 je možné platit stravné ve školní jídelně Brandýsek trvalým příkazem na účet 261 727 355/0300. Ve zprávě pro příjemce uveďte prosím jméno a třídu dítěte. Splatnost platby k 15. dni daného měsíce.Vyúčtování za odhlášené obědy na tel. čísle 312283784 proběhne vždy v pololetí. E-mailový kontakt: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

  • Záloha obědy 500,-Kč - za měsíc
  • obědy + svačiny 600,-Kč - za měsíc