Jídelníček na leden 2021   

Den Datum Polévka Hlavní jídlo
Pondělí 4. 1. nudličková (1,9) vepřová plec na smetaně, těstoviny (1,3,7)
Úterý 5. 1. gulášová (1) zeleninové rizoto, červená řepa (1)
Středa 6. 1. miliónová (1,3,9) krůtí plátek, brambor, mrkvový salát ()
Čtvrtek 7. 1. zeleninová (1,9) luštěninová směs, uzená rolka, kyselá okurka (1)
Pátek 8. 1. se strouháním (1,3,9) rajská omáčka, hovězí maso, knedlík (1,3)
       
Pondělí 11. 1. hrachová (1) vepřová plec v mrkvi, brambor, zelenina (1,7)
Úterý 12. 1. rajská (1) bramborové šišky se strouhankou (1,3,7)
Středa 13. 1. písmenková (1,7) hovězí na žampionech, rýže (1)
Čtvrtek 14. 1. bramborová(1,9) milánské špagety, sýr (1,3,7)
Pátek 15. 1. pusinková sekaná, bramborová kaše, okurková salát (1,3,7)
       
Pondělí 18. 1. s játr. zav. (1,3,9) uherské nudličky, chlupatá rýže (1,7)
Úterý 19. 1. vodnická (1,4) francouzské brambory, Colesaw salát (3)
Středa 20. 1. hvězdičková (1,7) Maminčino kuře, těstoviny (1)
Čtvrtek 21. 1. pórková (1) šípková omáčka, hovězí maso, knedlík (1,3,7,9)
Pátek 22. 1. kmínová (1) párek v těstíčku, bramborová kaše, zelenina (1,3,7)
       
Pondělí 25. 1. s pohankou (1,9) hovězí ragú s fazolemi, brambor (1)
Úterý 26. 1. zelná (1,7) buchtičky s vanilkovým krémem (1,3,7)
Středa 27. 1. krkonošská (1,3,7) přírodní fille, bramborová kaše (4,7)
Čtvrtek 28. 1. vločková (1,9) selská pečeně, zelí, bramborový knedlík (1)
Pátek 29. 1. pražská (1,3,9) guláš Petra Voka, kuskus (1)

 

Alergeny sledované ve školní jídelně ZŠ a MŠ Brandýsek

  • 1. Obiloviny obsahující lepek (pšenice, žito, ječmen, oves, špalda)
  • 2. Korýši a výrobky z nich
  • 3. Vejce a výrobky z nich
  • 4. Ryby a výrobky z nich
  • 5. Jádra podzemnice olejné a výrobky z ní
  • 6. Sójové boby a výrobky z nich
  • 7. Mléko a výrobky z něj
  • 8. Skořápkové plody (mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu, pistácie, para ořechy, pekanové ořechy) a výrobky z nich
  • 9. Celer a výrobky z něj
  • 10. Hořčice a výrobky z ní
  • 11. Sezamová semena a výrobky z nich
  • 12. Oxid siřičitý (užívaný jako antioxidant a konzervační činidlo např. suché ovoce, víno, zpracované brambory)
  • 13. Lupina (luštěnina rodu Fabacea) a výrobky z ní
  • 14. Měkkýši a výrobky z nich

Čísla alergenů, které mohou být obsaženy v pokrmech uvařených ve ŠJ Brandýsek, budou uvedeny na jídelníčku

 

Důležité informace o stravování ve školních jídelnách

Informace o stravování naleznete ve formátu pdf zde: prosím klikněte na tento odkaz 

 

Stravné
Od 1.3.2013 je možné platit stravné ve školní jídelně Brandýsek trvalým příkazem na účet 261 727 355/0300. Ve zprávě pro příjemce uveďte prosím jméno a třídu dítěte. Splatnost platby k 15. dni daného měsíce.Vyúčtování za odhlášené obědy na tel. čísle 312283784 proběhne vždy v pololetí. E-mailový kontakt: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

  • Záloha obědy 500,-Kč - za měsíc
  • obědy + svačiny 600,-Kč - za měsíc