Jídelníček na červen 2020   

Den Datum Polévka Hlavní jídlo
Pondělí 1. 6. fazolová (1) vepřová plec na paprice, těstoviny (1,7)
Úterý 2. 6. vločková (1,9) čevabčiči, brambor (1,3)
Středa  3. 6. písmenková (1,3) brusinková omáčka, hovězí maso, knedlík (1,3,7,9)
Čtvrtek 4. 6. mrkvová (1) bramborové šišky se strouhankou, kakao (1,3,7)
Pátek 5. 6. miliónová (1,3) rizoto, sýr, červená řepa (1,7)
       
Pondělí 8. 6. pórková (1) karbanátek, bramborová kaše, okurkový salát (1,3,7)
Úterý 9. 6. nudličková (1,3,9) boloňské špagety se sýrem (1,3,7)
Středa  10. 6. cizrnová (1) segedinký guláš, knedlík (1,3)
Čtvrtek 11. 6. drůbková (1,9) Tondovo kuře, brambor, kompot (-)
Pátek 12. 6. s bulgurem (1,9) hovězí na slanině, rýže (1)
       
Pondělí 15. 6. jáhlová (1,9) selská pečeně, špenát, bramborový knedlík (1,3)
Úterý 16. 6. bramborová (1,9) buchtičky s vanilkovým krémem (1,3)
Středa  17. 6. mašličková (1,3) vylítaný ptáček, rýže s bulgurem (1,3)
Čtvrtek 18. 6. zeleninová (1,9) luštěninová směs, párek (1)
Pátek 19. 6.  drožďová (1,9) smažené fille, bramborová kaše, zeleninová obloha (1,3,4,7)
       
Pondělí 22. 6. pražská (1,3) vepřová plec na kmíně, chlupatá rýže (1)
Úterý 23. 6. česneková (-) plněný bramborový knedlík, zelí (1,3)
Středa  24. 6. s játrovou zavářkou (1,3,9) zahradnická sekaná, bramborová kaše, zeleninový salát (1,3,7)
Čtvrtek 25. 6. hrachová (1) maďarský guláš, těstoviny (1,3)
Pátek 26. 6. s vejci (1,3,9) kuřecí plátek, trio zelenina, brambor (1)
       
Pondělí 29. 6. čočková (1) zapečené těstoviny, zeleninový salát (1,3)
Úterý 30. 6. s pohankou (1,9) zbojnický skřivan, rýže (1,3)

 

Alergeny sledované ve školní jídelně ZŠ a MŠ Brandýsek

  • 1. Obiloviny obsahující lepek (pšenice, žito, ječmen, oves, špalda)
  • 2. Korýši a výrobky z nich
  • 3. Vejce a výrobky z nich
  • 4. Ryby a výrobky z nich
  • 5. Jádra podzemnice olejné a výrobky z ní
  • 6. Sójové boby a výrobky z nich
  • 7. Mléko a výrobky z něj
  • 8. Skořápkové plody (mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu, pistácie, para ořechy, pekanové ořechy) a výrobky z nich
  • 9. Celer a výrobky z něj
  • 10. Hořčice a výrobky z ní
  • 11. Sezamová semena a výrobky z nich
  • 12. Oxid siřičitý (užívaný jako antioxidant a konzervační činidlo např. suché ovoce, víno, zpracované brambory)
  • 13. Lupina (luštěnina rodu Fabacea) a výrobky z ní
  • 14. Měkkýši a výrobky z nich

Čísla alergenů, které mohou být obsaženy v pokrmech uvařených ve ŠJ Brandýsek, budou uvedeny na jídelníčku

 

Důležité informace o stravování ve školních jídelnách

Informace o stravování naleznete ve formátu pdf zde: prosím klikněte na tento odkaz 

 

Stravné
Od 1.3.2013 je možné platit stravné ve školní jídelně Brandýsek trvalým příkazem na účet 261 727 355/0300. Ve zprávě pro příjemce uveďte prosím jméno a třídu dítěte. Splatnost platby k 15. dni daného měsíce.Vyúčtování za odhlášené obědy na tel. čísle 312283784 proběhne vždy v pololetí. E-mailový kontakt: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

  • Záloha obědy 500,-Kč - za měsíc
  • obědy + svačiny 600,-Kč - za měsíc