Jídelníček na květen 2019

Den Datum Polévka Hlavní jídlo
Čtvrtek 2. 5. jáhlová (9) hovězí na kmíně, rýže (1)
Pátek 3. 5. cizrnová (1) kuřecí špíz, brambor, zeleninová obloha (-)
       
Pondělí 6. 5. kmínová (1,9) vepřová plec na paprice, těstoviny (1,7)
Úterý 7. 5. gulášová (1) buchtičky s vanilkovým krémem (1,3,7)
Středa  8. 5. státní svátek
Čtvrtek 9. 5. s drobením (1,3) rajská omáčka, hovězí maso, knedlík (1,3)
Pátek 10. 5. pražská (1,3,9) zahradnická sekaná, bramborová kaše, okurkový salát (1,3,7)
       
Pondělí 13. 5. čočková (1) rizoto s masem a sýrem, červená řepa (1,7)
Úterý 14. 5. písmenková (1,9) smažený květák, brambor, omáčka Yofresch (1,3,7)
Středa  15. 5. miliónová (1,3,9) guláš Petra Voka, těstoviny (1,3)
Čtvrtek 16. 5. kapustová (1) fillé na bylinkách, bramborová kaše (4,7)
Pátek 17. 5. nudličková (1,9) špecle se slaninou a se zelím (1,3)
       
Pondělí 20. 5. se sýr. noky (1,3,7) hustitská směs, chlupatá rýže (1,3)
Úterý 21. 5. pórková (1) Tondovo kuře, brambor, kompot (1,9)
Středa  22. 5. česneková (1) segedinský guláš, špaldový knedlík (1,3,7)
Čtvrtek 23. 5. třeboňská (1,4,9) smažené šišky, kakao (1,3,7)
Pátek 24. 5. hrachová (1) selská pečeně, bramborový knedlík, špenát (1,3,7)
       
Pondělí 27. 5. hovězí (1,3,9) bratislavská plec, kuskus (1,7)
Úterý 28. 5. bramborová (1,9) kovbojské fazole, párek, kyselá okurka (1)
Pondělí 29. 5. mrkvová (1) krůtí plátek, ratatuj, brambor (1)
Úterý 30. 5. rajská (1) milánské maso, makaróny, sýr (1,3,7)
Úterý 31. 5. hvězdičková (1,3,9) hovězí roštěná, rýže (1,10)

 

Alergeny sledované ve školní jídelně ZŠ a MŠ Brandýsek

  • 1. Obiloviny obsahující lepek (pšenice, žito, ječmen, oves, špalda)
  • 2. Korýši a výrobky z nich
  • 3. Vejce a výrobky z nich
  • 4. Ryby a výrobky z nich
  • 5. Jádra podzemnice olejné a výrobky z ní
  • 6. Sójové boby a výrobky z nich
  • 7. Mléko a výrobky z něj
  • 8. Skořápkové plody (mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu, pistácie, para ořechy, pekanové ořechy) a výrobky z nich
  • 9. Celer a výrobky z něj
  • 10. Hořčice a výrobky z ní
  • 11. Sezamová semena a výrobky z nich
  • 12. Oxid siřičitý (užívaný jako antioxidant a konzervační činidlo např. suché ovoce, víno, zpracované brambory)
  • 13. Lupina (luštěnina rodu Fabacea) a výrobky z ní
  • 14. Měkkýši a výrobky z nich

Čísla alergenů, které mohou být obsaženy v pokrmech uvařených ve ŠJ Brandýsek, budou uvedeny na jídelníčku

 

Důležité informace o stravování ve školních jídelnách

Informace o stravování naleznete ve formátu pdf zde: prosím klikněte na tento odkaz 

 

Stravné
Od 1.3.2013 je možné platit stravné ve školní jídelně Brandýsek trvalým příkazem na účet 261 727 355/0300. Ve zprávě pro příjemce uveďte prosím jméno a třídu dítěte. Splatnost platby k 15. dni daného měsíce.Vyúčtování za odhlášené obědy na tel. čísle 312283784 proběhne vždy v pololetí. E-mailový kontakt: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

  • Záloha obědy 500,-Kč - za měsíc
  • obědy + svačiny 600,-Kč - za měsíc