Jídelníček na říjen 2020   

Den Datum Polévka Hlavní jídlo
Čtvrtek 1. 10. nudličková (1,9) vepřový plátek, dušená zelenina, brambor (1)
Pátek 2. 10. mrkvová (1) segedinský guláš, knedlík (1,3,7)
       
Pondělí 5. 10. zeleninová (1,9) hovězí na slanině, chlupatá rýže (1)
Úterý 6. 10. vločková (1) nudle s mákem, kakao (1,3,7)
Středa  7. 10. pórková (1) fille na bylinkách, bramborová kaše, okurkový salát (4,7)
Čtvrtek 8. 10. česneková (-) luštěninová směs, párek, kyselá okurka (1)
Pátek 9. 10. špenátová (1) vepřová plec v kedlubnách, brambor, zeleninová obloha (1)
       
Pondělí 12. 10. písmenková (1,9) zahradnická sekaná, bramborová kaše, zeleninová směs (1,3,7)
Úterý 13. 10. hrachová (1) šípková omáčka, těftely, knedlík (1,3,7,9)
Středa  14. 10. ploutvičková (1,4) maminčino kuře, těstoviny, zelný salát (1,3)
Čtvrtek 15. 10. jáhlová (1,9) námořnické maso, bulgur (1)
Pátek 16. 10. frankfurtská (1) smažený květák, brambor, omáčka Yofresch (1,3,7)
       
Pondělí 19. 10. pusinková (1) pečený králík, bramborový knedlík, zelí (1)
Úterý 20. 10. kapustová (1) hovězá na žampionech, rýže (1)
Středa  21. 10. s játr. zav. (1,3) franvouzské brambory, červená řepa (-)
Čtvrtek 22. 10. gulášová (1) žemlovka s tvarohem a jablky (1,3,7)
Pátek 23. 10. pohanková (1,9) vepřová plec na smetaně, těstoviny (1,7)
       
Pondělí 26. 10. fazolová (1) krůtí perkelt, rýže (1)
Úterý 27. 10. s bulgurem (1,9) lososové nugety, brambor, zel. salát (1,3,4)
Středa 28. 10. státní svátek
Čtvrtek 29. 10. s noky (1,3,9) domácí guláš, knedlík (1,3)
Pátek 30. 10. miliónová (1,3,9) holandský řízek, bramborová kaše, rajčatový salát (1,3,7)

 

Alergeny sledované ve školní jídelně ZŠ a MŠ Brandýsek

  • 1. Obiloviny obsahující lepek (pšenice, žito, ječmen, oves, špalda)
  • 2. Korýši a výrobky z nich
  • 3. Vejce a výrobky z nich
  • 4. Ryby a výrobky z nich
  • 5. Jádra podzemnice olejné a výrobky z ní
  • 6. Sójové boby a výrobky z nich
  • 7. Mléko a výrobky z něj
  • 8. Skořápkové plody (mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu, pistácie, para ořechy, pekanové ořechy) a výrobky z nich
  • 9. Celer a výrobky z něj
  • 10. Hořčice a výrobky z ní
  • 11. Sezamová semena a výrobky z nich
  • 12. Oxid siřičitý (užívaný jako antioxidant a konzervační činidlo např. suché ovoce, víno, zpracované brambory)
  • 13. Lupina (luštěnina rodu Fabacea) a výrobky z ní
  • 14. Měkkýši a výrobky z nich

Čísla alergenů, které mohou být obsaženy v pokrmech uvařených ve ŠJ Brandýsek, budou uvedeny na jídelníčku

 

Důležité informace o stravování ve školních jídelnách

Informace o stravování naleznete ve formátu pdf zde: prosím klikněte na tento odkaz 

 

Stravné
Od 1.3.2013 je možné platit stravné ve školní jídelně Brandýsek trvalým příkazem na účet 261 727 355/0300. Ve zprávě pro příjemce uveďte prosím jméno a třídu dítěte. Splatnost platby k 15. dni daného měsíce.Vyúčtování za odhlášené obědy na tel. čísle 312283784 proběhne vždy v pololetí. E-mailový kontakt: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

  • Záloha obědy 500,-Kč - za měsíc
  • obědy + svačiny 600,-Kč - za měsíc