Jídelníček na leden 2020   

Den Datum Polévka Hlavní jídlo
Čtvrtek 2. 1. nudličková (1,9) kuřecí maso na kari, rýže (1)
Pátek 3. 1. květáková (1) vepřový plátek, bramborové noky, čalamáda (1)
       
Pondělí 6. 1. drožďová (1,3) hovězí na slanině, rýže (1)
Úterý 7. 1. mrkvová (1) sekaná, bramborová kaše, okurkový salát (1,3,7)
Středa  8. 1. pusinková (1) selská pečeně, bramborový knedlík (1)
Čtvrtek 9. 1. gulášová (1) nudle s mákem, kakao (1,3,7)
Pátek 10. 1. písmenková (1,3,9) hovězí v mrkvi, brambor, zelenina (1)
       
Pondělí 13. 1. s pohankou (1,9) vepřové ragú s fazolemi, brambor (1)
Úterý 14. 1. bramborová (1,9) boloňské špagety, sýr (1,3,7)
Středa  15. 1. fazolková (1) rajská omáčka, hovězí maso, knedlík (1,3)
Čtvrtek 16. 1. pórková (1) zeleninové rizoto, sýr, červená řepa (1,7)
Pátek 17. 1. vločková (1,9) smažené fillé, bramborová kaše, zeleninový salát (1,3,4,7)
       
Pondělí 20. 1. miliónová (1,3,9) zapečené těstoviny, ledový salát (1,3,7)
Úterý 21. 1. zeleninová (1,9) pečené kuře, brambor, kompot (-)
Středa  22. 1. s trhaňou (1,9) bratislavská plec, knedlík (1,3)
Čtvrtek 23. 1. česneková (-) čočka na kyselo, vejce, okurka (1,3)
Pátek 24. 1. jáhlová (1,9) zbojnický skřivan, rýže s bulgurem (1)
       
Pondělí 27. 1. vodnická (1,4,9) vepřová plec na paprice, těstoviny (1)
Úterý 28. 1. s cizrnou (1) bramborové šišky se strouhankou, mléčný nápoj (1,4)
Středa  29. 1. kapustová (1) svíčková Stroganov, brambor (1,7,9)
Čtvrtek 30. 1. s bulgurem (1,9) špecle s kuřecím masem, zeleninová obloha (1,3)
Pátek 31. 1. mašličková (1,3,9) karbanátek, bramborová kaše, zelný salát (1,3,7)
       

 

Alergeny sledované ve školní jídelně ZŠ a MŠ Brandýsek

  • 1. Obiloviny obsahující lepek (pšenice, žito, ječmen, oves, špalda)
  • 2. Korýši a výrobky z nich
  • 3. Vejce a výrobky z nich
  • 4. Ryby a výrobky z nich
  • 5. Jádra podzemnice olejné a výrobky z ní
  • 6. Sójové boby a výrobky z nich
  • 7. Mléko a výrobky z něj
  • 8. Skořápkové plody (mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu, pistácie, para ořechy, pekanové ořechy) a výrobky z nich
  • 9. Celer a výrobky z něj
  • 10. Hořčice a výrobky z ní
  • 11. Sezamová semena a výrobky z nich
  • 12. Oxid siřičitý (užívaný jako antioxidant a konzervační činidlo např. suché ovoce, víno, zpracované brambory)
  • 13. Lupina (luštěnina rodu Fabacea) a výrobky z ní
  • 14. Měkkýši a výrobky z nich

Čísla alergenů, které mohou být obsaženy v pokrmech uvařených ve ŠJ Brandýsek, budou uvedeny na jídelníčku

 

Důležité informace o stravování ve školních jídelnách

Informace o stravování naleznete ve formátu pdf zde: prosím klikněte na tento odkaz 

 

Stravné
Od 1.3.2013 je možné platit stravné ve školní jídelně Brandýsek trvalým příkazem na účet 261 727 355/0300. Ve zprávě pro příjemce uveďte prosím jméno a třídu dítěte. Splatnost platby k 15. dni daného měsíce.Vyúčtování za odhlášené obědy na tel. čísle 312283784 proběhne vždy v pololetí. E-mailový kontakt: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

  • Záloha obědy 500,-Kč - za měsíc
  • obědy + svačiny 600,-Kč - za měsíc