Jídelníček na říjen 2019

Den Datum Polévka Hlavní jídlo
Pondělí 30. 9. drožďová (1,3) sýrová omáčka, kuřecí maso, penne (1,7)
Úterý 1. 10. pražská (1,3) čevabčiči, brambor (1,3,10)
Středa  2. 10. s bulgurem (1,9) bratislavská plec, kuskus (1,7)
Čtvrtek 3. 10. mrkvová (1) fracouzské brambory, zelný salát (-)
Pátek 4. 10. vločková (1,9) guláš Petra Voka, těstoviny (1)
       
Pondělí 7. 10. cizrnová (1) kuřecí nudličky na kari, rýže (1,7)
Úterý 8. 10. nudličková (1,9) přírodní fille, ratatuj, brambor (1,4)
Středa  9. 10. s kuskusem (1,9) brusinková omáčka, hovězí maso, knedlík (1,3,7,9)
Čtvrtek 10. 10. zelná (1,7) nudle s ořech. posypkou a tvarohem (1,7,8)
Pátek 11. 10. rajská (1) holandský řízek, brambororvá kaše, okurkový salát (1,3,7)
       
Pondělí 14. 10. fazolová (1) segedinský guláš, knedlík (1,3,7)
Úterý 15. 10. s vejci (1,3,9) květákový nákyp, brambor, zelenina (1,3,7)
Středa  16. 10. třeboňská (1,4,9) moravský vrabec, špenát, bramborový knedlík (1,3)
Čtvrtek 17. 10. pórková (1) zapečené těstoviny, červená řepa (1,3)
Pátek 18. 10. česneková (-) hovězí na žampionech, chlupatá rýže (1)
       
Pondělí 21. 10. pusinková (1) pražský flamendr, brambor, zeleninová obloha (1)
Úterý 22. 10. gulášová (1) smažené šišky, kakao (1,3,7)
Středa 23. 10. zeleninová (1,9) milánské špagety, sýr (1,7)
Čtvrtek 24. 10. písmenková (1,3) luštěninová směs, kuřecí rolka (1)
Pátek 25. 10. kapustová (1) kuře na paprice, těstoviny (1,7)
       
Pondělí 28. 10. státní svátek
Úterý 29. 10. frankfurtská (1) játra na slanině, rýže (1)
Středa 30. 10. s noky (1,3,9) vepřová roláda, bramborová kaše, zeleninový salát (1,7)
Čtvrtek 31. 10. hrachová (1) uherský guláš, těstoviny (1,3)

 

Alergeny sledované ve školní jídelně ZŠ a MŠ Brandýsek

  • 1. Obiloviny obsahující lepek (pšenice, žito, ječmen, oves, špalda)
  • 2. Korýši a výrobky z nich
  • 3. Vejce a výrobky z nich
  • 4. Ryby a výrobky z nich
  • 5. Jádra podzemnice olejné a výrobky z ní
  • 6. Sójové boby a výrobky z nich
  • 7. Mléko a výrobky z něj
  • 8. Skořápkové plody (mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu, pistácie, para ořechy, pekanové ořechy) a výrobky z nich
  • 9. Celer a výrobky z něj
  • 10. Hořčice a výrobky z ní
  • 11. Sezamová semena a výrobky z nich
  • 12. Oxid siřičitý (užívaný jako antioxidant a konzervační činidlo např. suché ovoce, víno, zpracované brambory)
  • 13. Lupina (luštěnina rodu Fabacea) a výrobky z ní
  • 14. Měkkýši a výrobky z nich

Čísla alergenů, které mohou být obsaženy v pokrmech uvařených ve ŠJ Brandýsek, budou uvedeny na jídelníčku

 

Důležité informace o stravování ve školních jídelnách

Informace o stravování naleznete ve formátu pdf zde: prosím klikněte na tento odkaz 

 

Stravné
Od 1.3.2013 je možné platit stravné ve školní jídelně Brandýsek trvalým příkazem na účet 261 727 355/0300. Ve zprávě pro příjemce uveďte prosím jméno a třídu dítěte. Splatnost platby k 15. dni daného měsíce.Vyúčtování za odhlášené obědy na tel. čísle 312283784 proběhne vždy v pololetí. E-mailový kontakt: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

  • Záloha obědy 500,-Kč - za měsíc
  • obědy + svačiny 600,-Kč - za měsíc